Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΜΑΖΕΦΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕΕΕΕ… * ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ: “ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ”

ΜΑΖΕΦΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕΕΕΕ… * ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ: “ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ”

«Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι: η δολοφονία της Παρασκευής ήταν φασισμός. Ωστόσο, δεν την ‘παίρνει’ τη Χ.Α να εμφανίζεται ως θύμα της βίας γιατί  η ίδια είναι φορέας άγριας και απόλυτης βίας. Το διπλό φονικό δεν μπορεί να την ξεπλύνει» τόνισε ο Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο».


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για υπαρκτό κίνδυνο «να ξεπλυθεί και να αθωωθεί η Χρυσή Αυγή στα μάτια ενός τμήματος της κοινωνίας που δεν είναι φασίστες».

Παράλληλα επιτέθηκε στην κυβέρνηση δηλώνοντας ότι «μόνο ομαλότητα, σταθερότητα και δημοκρατία δεν παράγει και δεν ευνοεί», διευκρινίζοντας: «Δεν είναι μόνο το όργιο πράξεων νομοθετικού περιεχομένου, κρατικού αυταρχισμού ή περιφρόνησης της Βουλής, είναι μια συμπεριφορά που ολοένα και περισσότερο δείχνει ότι η Δημοκρατία την ενοχλεί».

Ο ίδιος, άσκησε σκληρή κριτική στο περιβάλλον του πρωθυπουργού, κάνοντας λόγο για ακροδεξιούς συμβούλους του Σαμαρά «που επιμένουν στον συμψηφισμό και στην θεωρία των δύο άκρων».
Τέλος, ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε ότι η τρόικα «εξασφάλισε τη μείζονα υποχώρηση της κυβέρνησης» πριν έρθει στην Ελλάδα για να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις.

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΟΥ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά η'' που προσβάλουν πρόσωπα οικογένειες θεσμούς θα σβήνονται από τους διαχειριστές του BLOCK