Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Μόσχα. Απευθείας Μετάδοση της Μεγάλης Παρέλασης για την 70η Επέτειο της Νίκης κατά του Ναζισμού !!! Απόντες οι δωσίλογοι έλληνες πολιτικοί… * (Video)


Αυτοί είναι ρε οι κλανιάρηδες πολιτικοί της ψευτο-αριστεράς που θα μας σώσουν!!!  

Ολοι τους κρέμονται απο το βρακί του Σόϊμπλε και την κυλώτα της Μέρκελ!!! Μία απο τα ίδια… δυστυχώς!!!

Οσο για τα ελληνικά κεντρικά ΜΜΕ, είδατε καμία εκτενή αναφορά??? Μούγγα στη στρούγγα οι κουφάλες … Κολλημένοι στη διαπλοκή και χέρι-χέρι με τη λαμογιά… 


Η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την 70η επέτειο της Νίκης κατά του ναζισμού διαδραματίζεται αυτή τη στιγμή στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας.

Συμμετέχουν 16.500στρατιώτες, 194 πολεμικά οχήματα,και 143 αεροπλάνα και ελικόπτερα. Παρευρίσκονται 2 300 παλάιμαχοι του Β παγκοσμίου πολέμου.

Παρήλασαν στρατιωτικά αγήματα από Κίνα, Ινδία, Σερβία, Αρμενία, Λευκορωσία, Καζακστάν, Αζερμπαινστάν, Μογγολία, Κιρζικιστάν, Τατζικιστάν. Μαχητικά και βομβαρδιστικά πέταξαν μόνο σε 4 μέτρα απόσταση μεταξύ τους στα 300μ μόλις από το έδαφος…με κομμένη την ανάσα…..Ura Ura  ~~~   Mόνο η Ελλάδα απουσίαζε απο τις φίλιες χώρες, εξ’ αιτίας των δωσίλογων που την κυβερνούν!!!    Την παρέλαση παρακολούθησαν αντιπροσωπείες από 27 χώρες.Κατά την εναρκτήρια ομιλία του ο ρώσος πρόεδρος τόνισε το απαράμιλλο κατόρθωμα του σοβιετικού στρατού και των συμμάχων του εναντίον του φασισμού.

Σημείωσε τη συμβολή του λαού που αντιπαρατέθηκε στα ναζιστικά στρατεύματα κατά τον Β παγκόσμιο πόλεμο και κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να μην λησμονεί τα τραγικά διδάγματα της ιστορίας υπό το πρίσμα των νεοφανών απειλών για την παγκόσμια τάξη.Αεροσκάφη  Su-27 και MiG-29 πέταξαν χαμηλά στον ουρανό της Μόσχας όπως και ακροβατικό σμήνος που δημιούργησε με εφφέ τη σημαία της Ρωσίας. Για πρώτη φορά, πέταξε πάνω από την Κόκκινη Πλατεία το μαχητικό νέας γενιάς «4 ++» Su-35 και Su-30, αναβαθμισμένα επιθετικά ελικόπτερα Mi-35M και ελικόπτερα «Ansat-U.»Παρήλασαν πυραυλικά συστήματα και τεθωρακισμένα οχήματα «Αρμάτα», το όχημα μάχης πεζικού Kourganets-25,διηπειρωτικοί βαλιστικοί πύραυλοι  RS-24 Iars, θωρακισμένα  BMD-4M και ευέλικτα τεθωρακισμένα BTR-MDM Rakouchka.Σύγχρονα τεθωρακισμένα «Tiger» και»Typhoon», BTR-82A. Πυραυλικά συστήματα «Buk-M2» και«Thor M2U»  συστήματα εκτοξευτήρων πυραύλων  S-400.

 

Στους εορτασμούς στην πρωτεύουσα παρέστησαν 27 αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων: ο Πρόεδρος της Κίνας Xi Jinping, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Nicolas Maduro, ο επικεφαλής της Ινδίας Pranab Mukherjee Mukar,ο πρόεδρος της Αρμενίας,ο Πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Jacob Zuma,ο επικεφαλής του κοινοβουλίου Kim Yong Nam,οι ηγέτες της Κούβας,Κύπρου, Σλοβακίας,Σκοπίων, Ζιμπάμπουε, Παλαιστίνης,Βιετνάμ,Αιγύπτου και οι ηγέτες της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης…..κλπΠαρόντες ήταν ο  Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι-μουν και η Διευθύντρια της UNESCO Ιρίνα Μπόκοβα.(lifenews)

Η Ελλάδα χώρα που επλήγη βάναυσα από την χιτλεροφασιστική κατοχή και που έγραψε ιστορία με την Εθνική αντίσταση δεν εκπροσωπήθηκε σε επίπεδο αρχηγού κράτους ή πρωθυπουργού……… δεν τόλμησε να κουνήσει κανένας ξεφτιλισμένος και μετά πιστεύετε ρε σεις κορόϊδα ότι η Ρωσία θα μας βοηθήσει είτε οικονομικά είτε στρατιωτικά, με τέτοιους  προδότες πούχουμε στις μέχρι τώρα κυβερνήσεις μας!!!

 ΔΕΙΤΕ  ΤΩΡΑ  ΚΑΙ  ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΣΧΑ, ΝΑ ΣΑΣ  ΦΥΓΕΙ ΤΟ …ΚΑΦΑΣΙ:
dimpenews.com

να κι ο πρώτος  εορτασμός στη Μόσχα το 1945, μόλις είχε τελειώσει νικηφόρα

για τους συμμάχους ο Β’ παγκόσμιος πόλεμος:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά η'' που προσβάλουν πρόσωπα οικογένειες θεσμούς θα σβήνονται από τους διαχειριστές του BLOCK